GLUTENVRIJ BIER IMG_0102Bierliefhebber zijn gaat vaak niet gemakkelijk samen met de gevolgen van een glutenallergie. Het drinken van ciders is een leuk alternatief maar goed, een cider is geen bier! Samen met een explosieve toename van gave, nieuwe brouwerijen is er gelukkig ook een toename van steeds beter glutenvrij bier. Een goede ontwikkeling wat ons betreft. Sinds onze opening krijgen wij veel vraag naar glutenvrij bier. Tot onze verrassing kwamen we tijdens onze zoektocht hele gave bieren tegen. Het resultaat is drie modern gemaakte pale ales (frisse bieren) met veel smaakrijkdom en een uitgesproken hoparoma. We zetten ze op een rijtje: Jopen – Hop zij met Ons (Update: de Hop zij met ons was een gelimiteerd bier en is inmiddels niet meer voorradig) Mikkeller – Peter, Pale & Mary To Ol – Reperationsbajer nieuw: Brewdog – Vagabond Pale Ale PROOST!