Bottle Shop Agenda

61htD7cxolL._SL1500_

Zondagproeverij 17 april 2016 Het aspergeseizoen staat op het punt van aanbreken. Volgende week lanceert Bottle Shop Eindhoven een nieuwe folder waarin we aspergewijnen in het zonnetje zetten. Deze wijn presenteren wij op zondag 17 april vanaf 13:00 uur tot 17:00 uur. U bent van harte welkom!

Grote voorjaarsproeverij zaterdag 23 april 2016 Op zaterdag 23 april organiseert Bottle shop Eindhoven een grote voorjaarsproeverij. We zetten op die dag 30 van onze wijnen open . Houd voor meer informatie Facebook en de volgende nieuwsbrief in de gaten!

Koningsdag 2016 Op koningsdag vieren we een feestje. Die dag staan we met een serie wijnen in het Witte Dorp in Eindhoven. Meer infomatie vindt u hier. Op deze dag is de winkel gewoon geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Streekmarkt Piet Hein Eek zaterdag 11 juni 2016 Samen met lokale smaakmakers staat Bottle Shop Eindhoven met een reeks bieren en wijnen op de Streekmarkt van Piet Hein Eek. Een ideaal moment om nog beter kennis te maken met ons assortiment.