De komende week staat Craft Beer uit de United States centraal bij Bottle Shop! Wist je dat een gemiddelde Amerikaan altijd binnen een straal van 10 mile een brouwerij in de buurt heeft? Met dit enorme aantal brouwerijen moeten er dus toppers tussen zitten! Een aantal van deze toppers zijn in de komende weken vertegenwoordigd bij Bottle Shop! Met trots presenteren we dan ook de lijst van fantastische brouwerijen en de bijbehorende bieren die we in huis hebben weten te krijgen:

Black Market Brewery

black-marketBlack Market is een kleine brouwerij gevestigd in Temecula , Californië. De brouwerij staat bekend om zijn craft beer van uitstekende kwaliteit. Veel bieren van Black Market zijn met grote regelmaat in de prijzen gevallen! Bij ons verkrijgbaar:Black Market Brewery – Rye IPA

Mammoth Brewing Company

mammoth-brewing-company-logoMammoth maakt sinds 1995 prijswinnende bieren. Het is één van de hoogstgelegen brouwerijen (bijna 2400 meter boven zeeniveau) aan de west kust van Amerika, in Mammoth Lakes, California. Bij ons verkrijgbaar:Mammoth Brewing Double Nut Porter Mammoth Brewing Lair of the Bear Imperial Stout Drakes Brewing Jolly Rodger 2015 Imperial Black Ale

Great Divide Brewing Company (GDBC)

Great_Divide_Brewing_Company_logoGDBC is opgericht in Denver in 1994. Great Divide is een van de meest prijswinnende brouwerijen in Amerika. 18 Great American Beer Festival medailles 5 World Beer Cup awards 14 vermeldingen in BeerAdvocate’s “Top Rated Beers” (2015) Door RateBeer.com toegevoegd aan: “Top Brewers” (2014), “Top Brewer” in Colorado (2013) en 12e op hun lijst van “Best Brewers” (2013) Bij ons verkrijgbaar:Great Divide Colette Saison Great Divide Yeti Imperial Stout

Left Coast Brewing Company

LeftCoastBrewLeft Coast Brewing Company is een jong bedrijf uit San Clemente , Californië. De onafhankelijke brouwerij begon in 2004 en is inmiddels fors uitgegroeid tot één van de beste craft beer brewers van Amerika. Bij ons verkrijgbaar:Left Coast Brewing Trestles IPA Left Coast Brewing Hop Juice Imperial IPA Left Coast Brewing Voodoo Stout Left Coast Brewing Ale Epeteious Imperial Stout

Firestone Walker

FWBC_Logo-800x479Over iconen gesproken. Opgericht door de zwagers David Walker (de leeuw) en Adam Firestone (de beer) in 1996 in Paso Robles, California en sinds 2015 onderdeel van Duvel Moortgat USA. Ongelofelijk veel bieren van Firestone worden over heel de wereld als de besten beoordeeld. Craft Beer dus! Bij ons verkrijgbaar:Firestone Walker Double Jack IPA Firestone Walker Easy Jack Session IPA Firestone Walker Union Jack IPA Firestone Walker Wookey Jack Black Rye IPA Bestellen kun je vanaf 6 mei in de shop (onder voorbehoud van tijdige vrijgave douane) Bij vragen over beschikbaarheid raden we je aan even te bellen naar de Bottle Shop Hotline: 040-7370504 Vraag dan even naar Donald Trump. Mocht Donald afwezig zijn dan kunnen Erwin, Frank of Tom je wel helpen. Bless you!