Ik weet wat van wijn!

Dit voorjaar geven we bij Bottle Shop Eindhoven de wijncursus voor het Wijnvignet SDEN1. Deze cursus is verdeeld over twee avonden. Op deze avonden krijgt u onder begeleiding van Erwin Blom (Registervinoloog) de basiskennis over wijn bij gebracht. De ideale manier om meer over wijn te weten te komen! Na deze twee cursusavonden bent u klaar voor het examen voor je Wijnvignet. Dit is een officieel certificaat van de Stichting Dranken Examens en Normering (SDEN). Met dit certificaat heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan vervolgcurussen als Wijnoorkonde (SDEN2), Wijncertificaat (SDEN3) en uiteindelijk voor Vinoloog van de Wijnacademie. Het examen wordt afgenomen aansluitend aan de tweede lesavond.  

Haal je Wijnvignet

cursus U ontvangt van ons het studieboekje “Ik weet wat van wijn”. Naast de enthousiaste presentatie van Erwin Blom wordt er veel geproefd tijdens deze cursus. Elke avond worden er circa 10 verschillende wijnen geproefd van over heel de wereld. De cursus is verdeeld over twee avonden en het examen wordt op de tweede cursusavond afgenomen. Het examen bestaat uit 20 multiple choice vragen. Bij een positieve score boven de 60% is de deelnemer geslaagd. Als u slaagt voor het examen ontvangt u hiervoor een officieel certificaat thuisgestuurd. Praktische informatie De cursus is verdeeld over twee avonden: Les 1: maandag 20 februari 2017 Les 2 en examen: maandag 13 maart 2017 Cursustijden: Les 1: 19:30 tot 22:30 Les 2 en examen: 19:00 – 22:30 Locatie van de cursus: Bottle Shop Eindhoven Geldropseweg 86a 5611 Eindhoven Kosten: U verzekerd zich van deelname door 110,- euro over te maken. U schrijft zich in door het onderstaande formulier in te vullen. Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u van ons de gegevens die noodzakelijk zijn om de inschrijving en betaling compleet te maken.

Schrijf je hier in voor deze cursus!